Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man van 32 miljoen' tekent bij: 'De club wil er vol voor gaan, net als ik'

Laatste update:

"Deze club gaat er écht vol voor en daar wil ik deel van uitmaken", zegt de 28-jarige aanvaller op de website van zijn werkgever. "Ik heb aandachtig geluisterd naar wat de club me te vertellen had. We zijn rustig alles nagelopen en daardoor heb ik mijn eigen gedachten over de toekomst kunnen ordenen."

Deeney is er nu van overtuigd dat Watford ook komend jaar een prominente rol wil gaan spelen op het hoogste niveau in Engeland. "De club neemt geen genoegen met een rol in de marge. Dat sluit aan bij het gevoel dat ik zelf momenteel ook heb. Hier kan ik uitstekend mee leven."

Deeney heeft zijn zesde seizoen bij Watford achter de rug en zijn eerste seizoen in de Premier League. Hij kwam tot dertien competitietreffers en ook in de vier seizoenen ervoor haalde hij, weliswaar in de Championship, de dubbele cijfers. Hij maakte er achtereenvolgens 11, 19, 24 en 21.

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties