Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man van 24 prijzen in 11 jaar tijd profiteert van afzegging Roger Schmidt

Laatste update:

Galatasaray staat momenteel twaalfde in de Süper Lig en loopt dus het risico om zich niet te kwalificeren voor Europees voetbal. Schmidt beschikt over een aflopend contract en beraadt zich momenteel op zijn toekomst. De trainer uit Duitsland oefenmeester schermde de voorbije maanden met interesse van clubs uit zijn geboorteland, maar heeft aangegeven het seizoen in Eindhoven te willen afmaken. Het Eindhovens Dagblad schreef dinsdag al dat Schmidt bij een langer verblijf een harde eis over meer investeringen zou doen. Volgens journalist Rik Elfrink wil Schmidt 'een flinke vinger in de pap als het gaat om het verwerven van nieuwe spelers'. Een overstap naar Galatasaray, de club die in de tweede Champions Leauge-voorronde ten onder ging tegen PSV, zag Schmidt nu niet zitten.

'Schmidt wil flinke vinger in de pap bij het verwerven van nieuwe spelers'

De toekomst van Roger Schmidt blijft nog wel even onderwerp van gesprek. Lees artikel

In de zoektocht naar een nieuwe trainer viel bij Galatasaray ook de naam van Okan Buruk, tussen juni 2019 en januari 2021 de trainer van stadsgenoot Istanbul Basaksehir. Hij leidde Basaksehir in 2020 naar de eerste landstitel uit de clubgeschiedenis, maar vertrok halverwege het daaropvolgende seizoen vanwege tegenvallende resultaten. In zijn spelerscarrière kwam Buruk 208 keer uit voor Galatasaray in de competitie, maar een aanzienlijk deel van de clubleiding zag zijn komst als trainer niet zitten. Galatasaray-icoon Bülent Korkmaz, zijn gehele spelerscarrière actief bij Cim Bom en in 2009 kortstondig trainer van de club, werd ook nog genoemd. Hij gaf maandag echter aan geen aanbieding te hebben ontvangen.

Zodoende werd Torrent de voornaamste kanshebber om aan de slag te gaan als opvolger van de maandag vertrokken Terim. De 59-jarige Spanjaard gold jarenlang als vaste rechterhand van Josep Guardiola: bij Barcelona, Bayern München en Manchester City werkte hij als assistent-trainer onder zijn landgenoot. Samen wonnen ze 24 prijzen in 11 jaar tijd. Hij ging in 2018 aan de slag als hoofdtrainer van New York City FC, waarmee hij een recordaantal van 64 punten pakte in het seizoen 2019. In juli 2020 werd Torrent hoofdtrainer van Flamengo; in november van dat jaar werd hij vanwege tegenvallende resultaten ontslagen.

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
3
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
84

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties