Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Management rekent op vertrek bij Ajax; concurrentie in ArenA is te stevig'

Laatste update:

Botman was het afgelopen jaar op huurbasis actief bij sc Heerenveen, waar hij een vaste basisplaats had. De twintigjarige jeugdinternational ontwikkelde zich volgens menigeen goed in Friese dienst. Veel speelminuten bij de hoofdmacht van Ajax lonken echter niet, waardoor Botman openstaat voor een vertrek bij de Amsterdammers.

GOAL OF THE SEASON 2019/2020 - Ziyech, Tagliafico, Lang, Promes, Brobbey, Woudstra en Reiziger

Lille wil Botman naar verluidt 'heel graag' hebben en heeft dat ook laten zien met 'een goed eerste bod', claimt Voetbal International vrijdagochtend. Directeur Luís Campos ziet Botman als een vervanger van Gabriel Magalhaes, die waarschijnlijk wordt verkocht. Het management van Botman rekent erop dat de clubs tot een vergelijk komen.

Botman verlengde in maart zijn verbintenis met Ajax nog tot de zomer van 2023. "Als jeugdspeler van Ajax heb je eigenlijk maar één droom: slagen in de ArenA. Door mijn tijdelijke vertrek naar SC Heerenveen leek ik daar verder van verwijderd te raken. Maar door mijn ontwikkeling in de afgelopen acht maanden is dat doel juist dichterbij gekomen", vertelde de verdediger eerder nog.

De Telegraaf: Ajax slaat 'niet te weigeren bod' van Lille OSC tóch af

Marc Overmars heeft het bod vanuit Frankrijk snel naar de prullenbak verwezen.Lees artikel

Verwacht jij dat Ajax Sven Botman gaat verkopen deze zomer?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
13
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
15
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
68
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties