Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City bereikt voor het eerst kwartfinales Champions League

Laatste update:

Na de winst in Kiev stond Manchester City al min of meer met anderhalf been bij de laatste acht, maar toch nam Manuel Pellegrini geen risico: hij stelde zijn sterkst denkbare elf op. Ook Vincent Kompany mocht beginnen, maar spijtig genoeg moest de aanvoerder al na zeven minuten geblesseerd uitstappen met een kuitblessure. Halverwege de eerste helft werd het nog erger toen ook zijn kompaan achterin, Nicolás Otamendi, met een kwetsuur afhaakte. Een flinke streep door de rekening van City voor het seizoensslot.

Qua kansen was het zeker niet spectaculair in het Etihad Stadium. Een aanval via Yaya Touré en Pablo Zabaleta werd opgeruimd, Joe Hart redde op een schot dat sowieso al in buitenspelpositie werd gelost en Jesús Navas verkwanselde een aanval door Sergio Agüero de bal niet goed aan te geven. Meer viel er niet te zien voor de fans, die in de tweede helft wel een wat gretiger City terugzagen. Een kwartier onderweg klopte Navas met een goed schot weliswaar de 41-jarige (!) keeper Oleksandr Shovkovskiy, maar raakte hij de paal.

De tijd tikte weg en de wedstrijd was het aanzien eigenlijk niet waard, maar voorbij was het simpelweg nog niet. Agüero had met een kwartier op de klok een fraaie actie in huis waarbij hij twee man het bos in stuurde, maar de pass op Silva was daarna weer net te scherp en dus kwam er niets moois uit. Het was de laatste noemenswaardige actie in Manchester, op een probeersel van Andriy Yarmolenko na. Het zag er eigenlijk geen moment naar uit dat het echt spannend zou worden: de 1-3 zege in de heenwedstrijd gooide alles al op slot in het tweeluik.

-
Acht jij Manchester City in staat dit seizoen de Champions League te winnen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties