Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City bevestigt slecht nieuws over Gabriel Jesus

Laatste update:

Gabriel Jesus, goed voor drie doelpunten en een assist in zijn eerste vijf duels als Citizen, raakte maandagavond in het uitduel met Bournemouth al na een kwartier geblesseerd. "Hopelijk, ik ga vanavond voor hem bidden, komen er geen grote problemen aan het licht", vertelde manager Josep Guardiola na afloop van de 0-2 zege. Nader onderzoek wees dinsdag echter de ernst van de blessure uit.

Het is nog onduidelijk hoe lang Gabriel Jesus daadwerkelijk aan de kant zal staan. De medische staf van Manchester City zal de komende dagen een definitief oordeel vellen. Mocht de van Palmeiras overgekomen aanvaller onder het mes gaan, dan zal hij twee tot drie maanden aan de kant staan. Een natuurlijke manier van genezen kan ertoe leiden dat hij na minimaal anderhalve maand weer inzetbaar is.

Gabriel Jesus zorgde ervoor dat Sergio Aguëro tot bankzitter degradeerde. De Argentijnse topspits, die in onderhandeling is over een nieuw contract in het Etihad Stadium, zal de komende weken zeer waarschijnlijk weer in de basis mogen aantreden.

Pech voor Gabriel Jesus! Een gebroken middenvoetsbeentje houdt de man van drie goals en een assist in 293 speelminuten voor Manchester City voorlopig aan de kant! #getwell #gabrieljesus #mcfc #premierleague

Una publicación compartida de Voetbalzone (@instavoetbalzone) el

-

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
32
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties