Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City doorbreekt grens van 100 miljoen euro voor Grealish'

Laatste update:

Manager Josep Guardiola is al langer gecharmeerd van Grealish en heeft het bestuur van Manchester City klaarblijkelijk opdracht gegeven om een serieus bod neer te leggen in Birmingham. Mocht de grootmacht slagen in de missie om de 25-jarige middenvelder binnen te halen, dan groeit Grealish automatisch uit tot de duurste aankoop van een Engelse club in de geschiedenis van de Premier League. Het record is nu in handen van Paul Pogba, die in 2016 door Manchester United voor 105 miljoen euro werd overgenomen van Juventus.

Manchester City hoopt binnen enkele dagen zaken te kunnen doen met Villa, dat Grealish maandag na een vakantie ziet terugkeren op het trainingsveld. De ambitieuze club uit Birmingham hoopt de door Manchester City begeerde spelmaker te kunnen verleiden tot een langer verblijf. Volgens Sky Sports gebeurt dat in de vorm van een nieuw en verbeterd contract met een weeksalaris van omgerekend bijna 150.000 euro. Grealish ligt momenteel tot medio 2025 vast bij the Villans.

The Athletic meldt verder dat er om commentaar is gevraagd bij Manchester City, Aston Villa en het management van Grealish. Alle betrokken partijen echter weigeren momenteel om inhoudelijk te reageren op de transferperikelen. Manchester City wordt ook al enige tijd in verband gebracht met Harry Kane, al weigert men om te voldoen aan de vraagprijs van 187 miljoen euro van Tottenham Hotspur. Ondertussen is Grealish door Guardiola aangemerkt als de meest belangrijke transfertarget van deze transferperiode.

Denk jij dat Jack Grealish bij Manchester City past?

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
1
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
31
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
12
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
43
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties