Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City grijpt mis in Spanje met bod van 55 miljoen euro'

Laatste update:

Sevilla ziet Koundé als een zeer belangrijke speler en derhalve wordt vastgehouden aan de ontsnappingsclausule van negentig miljoen euro in het tot medio 2024 lopende contract van de Franse mandekker. De jeugdinternational kwam afgelopen seizoen tot veertig duels in het shirt van de Spanjaarden. Zijn overwegend sterke optredens zijn naast Manchester City ook opgemerkt door Barcelona en Real Madrid.

Manchester City denkt volgens Marca aan Kalidou Koulibaly als alternatief, mocht een deal voor Koundé uiteindelijk niet mogelijk zijn. De verwachting is dat Guardiola niet bereid is om een megabedrag neer te leggen voor de Sevilla-stopper. Koulibaly zou volgens berichtgeving van Tuttosport echter op het punt staan om Napoli in te ruilen voor Paris Saint-Germain. De verliezend Champions League-finalist ziet in hem de opvolger van de naar Chelsea vertrokken Thiago Silva. De minimale transfersom van 52 miljoen euro kan door bonussen oplopen tot 59 miljoen euro.

De verdediging van Manchester City maakte met name afgelopen seizoen geregeld een kwetsbare indruk, waardoor de roep om versterkingen steeds sterker werd. Guardiola wist eerder deze zomer al Nathan Aké naar het Etihad Stadium te halen. De Engelse grootmacht begint maandagavond tegen Wolverhampton Wanderers aan het nieuwe seizoen in de Premier League.

Denk jij dat Jules Koundé bij Manchester City past?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties