Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City haalt fors uit en houdt Liverpool in de wachtkamer

Laatste update:

Manchester City kon na een uitstekende eerste helft, waarin het team van Guardiola drie keer scoorde, op cruise control. Na iets meer dan twintig minuten spelen sloeg de titelverdediger voor het eerst toe. Na een korte corner bezorgde Bernardo Silva de bal bij Phil Foden, die het leer vanaf een meter of twintig achter Nick Pope schoot. Burnley probeerde terug in de wedstrijd te komen, maar het team van Sean Dyche kwam niet verder dan lange ballen richting Jay Rodriguez en Matej Vydra zonder enig resultaat. Voor het eerst sinds december 2018 kwam Burnley niet tot één schot in de eerste helft van een competitieduel.

In de slotminuten van de eerste helft sloeg de thuisploeg nog tweemaal toe. De eerste van Mahrez mocht er zeker zijn: hij kreeg de bal van Fernandinho, kapte en draaide in het strafschopgebied en schoot de bal in de linkerhoek. Een overtreding van Ben Mee op Agüero stond aan de basis van de 3-0. Na inmenging van de VAR tekende Mahrez vanaf elf meter voor de derde treffer. Voor Agüero zat het duel er echter al op: de spits had te veel last van de charge van Mee en liet zich nog voor rust vervangen door Gabriel Jesus.

Manchester City leidde Burnley, waar Erik Pieters na 61 minuten inviel voor Rodriguez, in de tweede helft naar de slachtbank. David Silva tekende in de 51e minuut na goed combinatievoetbal voor de 4-0: een korte corner zorgde opnieuw voor chaos bij de bezoekers en de Spanjaard tikte binnen op aangeven van Bernardo Silva. Ook de 5-0 van the Citizens was een mooie teamgoal: na een goede aanval over rechts bezorgde Gabriel Jesus de bal met een no-look pass bij Foden en hij schoot laag binnen.

Guardiola gebruikte het laatste half uur om Kevin De Bruyne, Aymeric Laporte en Leroy Sané in te laten vallen. Door de zege van Manchester City kan Liverpool woensdag in eigen huis tegen Crystal Palace nog geen landskampioen worden. Het team van Guardiola speelt een dag later tegen Chelsea. Als Liverpool woensdag wint én Manchester City een dag later verliest, dan is de Merseyside-club kampioen. Als beide ploegen winnen, kan Liverpool over een week de titel grijpen op bezoek bij nota bene Manchester City.

Denk jij dat Liverpool donderdag landskampioen wordt?

Meer nieuws

Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
9
Haaland weet niet hoe snel hij naar binnen moet na winnen titel met Man City
2
Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
15
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
15
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties