Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City haalt streep door uitgaande transfer van Nathan Aké

Laatste update:

Thomas Tuchel, de trainer van Chelsea, hoopte zijn verdediging volledig te kunnen renoveren en had zijn zinnen gezet op twee nieuwe spelers. Kalidou Koulibaly en Aké waren de gedroomde versterkingen en de Senegalees is al binnengehaald, maar Aké zal hem niet volgen. Manchester City heeft te kennen gegeven dat ze de Nederlander niet willen verkopen en alleen aan een vertrek mee willen werken als de 'waarde van de speler in de transfersom terug te zien is', zo schrijft The Athletic.

Nu dat niet het geval is, zal Aké dus bij City blijven en daar heeft de linksbenige verdediger zelf absoluut geen problemen mee. Hij voelt zich goed in het Etihad Stadium, wordt zeer gewaardeerd door zijn ploeggenoten en trainer Pep Guardiola en koos daarom in goed overleg met de club om te blijven. Dat betekent dat Chelsea moet doorschakelen en volgens Engelse media hebben ze dat al gedaan: de gesprekken met Paris Saint-Germain-verdediger Presnel Kimpembe zijn opgestart.

De nu 27-jarige Aké kwam op zijn vijftiende naar Engeland om het laatste deel van de jeugdopleiding van Chelsea te doorlopen. Twee jaar later was het al tijd voor zijn Premier League-debuut, maar tot een definitieve doorbraak kwam het nooit en een comeback op Stamford Bridge zit ook nu niet in de pijplijn. De verdediger mag zich weer bewijzen aan Guardiola en zal hopen dat hij het aantal van 27 officiële wedstrijden, die de Oranje-international afgelopen seizoen aantikte, kan verbeteren.

Meer nieuws

Perez: 'Ik snap he-le-maal niets van dit Feyenoord-moment. Ik zou kwaad worden'
4
'Hansi Flick sprak met Bayern München en wil terugkeren onder twee voorwaarden'
3
Galatasaray kan volgende week tegen rivaal Fenerbahçe kampioen worden
21
Juventus met schaamrood op de kaken na erbarmelijke pot tegen hekkensluiter
3
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Toulouse
1
Live meepraten in de Serie A: Atalanta - AS Roma
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties