Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City heeft titel voor het grijpen na wereldgoal Kompany

Laatste update:

Manchester City was in het eerste bedrijf de bovenliggende partij, maar tot veel uitgespeelde kansen kwamen the Citizens niet. Wanneer de Engelse topclub tot een gevaarlijke poging kwam, zat Kasper Schmeichel de thuisploeg dwars. Zo belandde een schot van Phil Foden na ruim tien minuten spelen in de handen van de Deense doelman. Schmeichel wist zich na ruim een halfuur verder te onderscheiden door een katachtige reflex op de doellijn.

Sergio Agüero leek zijn ploeg naar een voorsprong te koppen toen de Argentijnse aanvaller een corner knap verlengde. De bal kwam echter via de lat en Schmeichel weer terug het veld in, waardoor een haast zekere openingsgoal werd voorkomen. Manchester City werd sterker en sterker naarmate de eerste helft vorderde, maar Leicester City hield stand zonder veel kansen weg te geven. Ook na de onderbreking gaven the Foxes weinig weg, tot frustratie van het thuispubliek.

De thuisploeg probeerde een doorbraak te forceren, maar lange tijd bleek Schmeichel onpasseerbaar. Pas in de zeventigste minuut sloeg Manchester City toe via een wereldgoal van Kompany. De verdediger kon geheel vrijgelaten opkomen en poeierde de bal met veel kracht in de bovenhoek: 1-0. Na de tegentreffer probeerde Leicester City nog het tij te keren, maar onder anderen Jamie Vardy en Kelechi Iheanacho konden het net niet vinden.

-

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
65
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties