Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City-icoon wil naast Pogba spelen: 'Ik kan hem wat dingen leren'

Laatste update:

Touré ziet namelijk de nodige gelijkenissen tussen zijn eigen spel en dat van Paul Pogba en denkt de Fransman nog wel het een en ander te kunnen bijbrengen: "De manier waarop de media Pogba behandelt maakt het moeilijk. We zijn niet helemaal hetzelfde, aangezien ik altijd in de buurt was van de bal, ik rende overal heen. Daar hield ik van, ik was er ook op voorbereid en heb er lang aan gewerkt", legt hij uit aan het Manchester Evening News.

"Toen ik in de jeugd in Afrika speelde, moest ik overal zijn, in vijftig seconden van het ene naar het andere strafschopgebied. Dat is iets waar ik echt van hou. Pogba is net zo groot en net zo sterk als ik, maar de manier waarop hij wil spelen is anders. Hij heeft een andere techniek en wil meer doelpunten maken. Om eerlijk te zijn zou ik graag naast hem spelen, om hem een paar dingen te kunnen leren. Pogba is een geweldige speler, een fantastische speler. Hij is alleen nog wat jong."

"Kritiek hoort bij het leven. Als je dat soort kritiek krijgt, betekent het dat ze willen dat je goed of beter speelt. Er is veel kritiek op mij geweest en ik hou er ook van om bekritiseerd te worden", gaat Touré verder. "Ik vind het niet erg dat er mensen over mij praten, dat is alleen maar goed. Het betekent dat ik dingen moet bereiken, dat ik beter moet worden. Zelfs als je op de toppen van je kunnen speelt, zullen ze soms nog dingen vinden om je te vertellen. Het hoort bij het leven en wij moeten ermee om zien te gaan."

Denk jij dat Yaya Touré nog mee kan in de Premier League?

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties