Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City is kampioen na blamage van Manchester United

Laatste update:

Manchester United had in de eerste helft een overwicht, maar vertaalde dat niet in doelpunten. Ben Foster stond keer op keer in de weg en scheidsrechter Paul Tierney werkte ook niet mee, want hij weigerde de bal na achttien minuten op de stip te leggen nadat Ander Herrera naar het gras was gegaan nadat Craig Dawson op zijn voet was gaan staan. West Bromwich liet zich overigens ook niet helemaal onbetuigd en zette David de Gea meermaals aan het werk. De beste kans was voor Jake Livermore, die De Gea na twaalf minuten liet strekken.

José Mourinho voerde in de rust een wissel door en liet Herrera in de kleedkamer achter ten faveure van Jesse Lingard. In het eerste kwartier bleven the Mancunians de dominerende partij, zonder zinderend te spelen en erg gevaarlijk te worden. Mourinho greep daarom na een klein uur voor een tweede keer in: Paul Pogba werd afgelost door Anthony Martial. Halverwege de tweede helft kreeg Manchester United een goede kans om op 1-0 te komen, ware het niet dat Foster met een uitstekende reflex een treffer van Romelu Lukaku voorkwam. Even later zorgde ook Lingard voor dreiging; hij mikte nipt naast.

Na 73 minuten viel Old Trafford stil: Joe Allen kopte de bal na een hoekschop van Chris Brunt terug voor het doel en Jay Rodriguez duwde de bal binnen. De supporters begonnen te morren en zagen hun favoriete ploeg niet meer langszij komen, waardoor Manchester in ieder geval een jaar lang weer blauw zal kleuren. De club van Guardiola staat al 240 dagen bovenaan, slechts een dag korter dan Manchester United sinds het kampioensdoelpunt van Sergio Agüero in mei 2012 bovenaan heeft gestaan (241). in de hoogste afdeling.

-
Een terechte zege voor West Bromwich Albion?

Meer nieuws

'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
0
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
27
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties