Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City is 'verrast' na beschuldigingen van Premier League

Laatste update:

De Premier League heeft zijn bevindingen gepubliceerd, nadat er ruim vier jaar lang onderzoek werd gedaan naar City. De vermeende overtredingen van de reglementen zijn voorgelegd aan een onafhankelijke commissie. Volgens The Times moet de club vrezen voor puntenaftrek of zelfs verplichte degradatie.

De huidige nummer twee van de Engelse competitie is inmiddels met een reactie gekomen. "Manchester City is verrast door de recente berichtgeving over vermeende schendingen van de Premier League-regels, vooral gezien onze uitgebreide betrokkenheid en de enorme hoeveelheid gedetailleerd materiaal die de Premier League heeft gekregen. De club ziet de beoordeling van deze zaak - door een onafhankelijke commissie - tegemoet om op onpartijdige wijze de uitgebreide hoeveelheid onweerlegbaar bewijsmateriaal ter ondersteuning van haar standpunt in overweging te nemen. We hopen dat deze zaak voor eens en voor altijd tot rust kan komen."

Volgens de Premier League heeft City de Financial Fair Play-regels meer dan honderd keer overtreden. In een periode van negen jaar wordt de Engelse grootmacht beschuldigd van het ontwijken van financiële fair play, het 'opblazen' van sponsorovereenkomsten, het ontbreken van gegevens over deze deals en het betalen van ongepaste bedragen aan zowel spelers als trainers. Dit alles blijkt uit een publicatie van The Times.

Begin 2020 werd City door de UEFA voor twee jaar uitgesloten van Europees voetbal voor het overtreden van de Financial Fair Play-regels. De club spande vervolgens met succes een beroepszaak aan tegen de Europese voetbalbond bij het internationaal sporttribunaal CAS. De schorsing was daarmee van de baan. Daarnaast werd de door de UEFA opgelegde boete van dertig miljoen euro door het CAS verlaagd naar tien miljoen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties