Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City kijkt rond in Frankrijk na vertrekwens van Bernardo Silva

Laatste update:

Silva beschikt nog over een contract tot medio 2025 bij City. De Portugees international wilde afgelopen zomer eigenlijk al vertrekken bij the Citizens. Manager Josep Guardiola wist hem destijds echter te overtuigen van een langer verblijf in het Etihad Stadium, waarna Silva uitgroeide tot een van de sterkhouders van City, dat op de laatste speeldag van de Premier League ten koste van Liverpool de landstitel greep.

Silva wil de deur bij City deze zomer naar verluidt alsnog achter zich dichttrekken. De afgelopen weken werd de middenvelder nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Barcelona, maar zijn komst bleek voor de Catalanen lange tijd onhaalbaar. City lijkt alleen bereid om hem voor de absolute hoofdprijs te verkopen. Desondanks kijken de Engelsen volgens L'Équipe wel naar een mogelijke vervanger. Hierbij zou men hun oog hebben laten vallen op Paquetá. De Braziliaan staat open voor een vertrek nadat hij eerder deze zomer zijn contract bij les Gones weigerde zijn tot medio 2025 lopende verbintenis te verlengen.

Manchester City en Tottenham zijn momenteel de meest waarschijnlijke nieuwe bestemmingen voor Paquetá, die in totaal 17 doelpunten in 64 Ligue 1-duels maakte sinds hij in 2020 van AC Milan naar Lyon kwam. Een transfer hangt echter af van een mogelijk vertrek van Silva bij City, terwijl the Spurs ook eerst Tanguy Ndombele of Giovani Lo Celso moeten verkopen om ruimte te maken voor de komst van Paquetá. Tottenham deed in januari al een bod van veertig miljoen euro op de 24-jarige middenvelder, maar zag dat afgeslagen worden, aangezien Lyon Bruno Guimarães tijdens de winterse transferwindow al voor vijftig miljoen euro aan Newcastle United had verkocht.

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
4
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties