Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City kondigt komst van Stones aan

Laatste update:

Stones gaat met rugnummer 24 spelen en is na Ilkay Gündogan, Nolito, Oleksandr Zinchenko, Aaron Mooy, Leroy Sané, Gabriel Jesus en Marlos Moreno de achtste zomeraanwinst voor de blauwhemden. "Ik ben erg verheugd dat ik nu bij City zit en nu de deal gesloten is, kijk ik uit naar de volgende stap in mijn carrière. Dit is een ambitieuze club met een geweldige manager en ik kan niet wachten om het team te helpen bij het bereiken van de doelstellingen."

"Ik weet dat het moeilijk wordt om een plekje in het elftal te veroveren, maar ik ben vastberaden om zo goed mogelijk te worden en om de club aan successen te helpen. Ik heb een prachtige tijd gehad bij Everton en wens hun fans het beste toe. Ik ga nu alles geven voor Manchester City", aldus de tienvoudig international van Engeland. Directeur voetbalzaken Txiki Begiristain noemt de aanwinst een 'excellent defender'.

"We zijn allemaal erg blij dat hij bij ons gekomen is. We hebben er hard aan gewerkt om hem naar Manchester City te halen en we hebben de overtuiging dat we een van de beste jonge centrale verdedigers van Europa hebben ingelijfd", aldus Begiristain. Trainer Guardiola vult aan: "We willen John helpen bij het laten zien van zijn kwaliteiten. We willen dat hij voortborduurt op wat hij al heeft bereikt. Ik houd van de manier waarop hij speelt en heet hem van harte welkom."

Manchester City en Everton doen geen uitlatingen over de transfersom, maar de club uit Liverpool spreekt via de officiële kanalen wel van een 'record transfer fee'. De BBC gaat uit van een transfersom van omgerekend 56 miljoen euro en Sky Sports spreekt van een bedrag van 56 miljoen dat door variabelen nog tot 58,8 miljoen kan oplopen. Stones had bij Everton nog een contract tot de zomer van 2019.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Gaat John Stones slagen bij Manchester City, denk je?

Meer nieuws

Ajax kan na gelijkspel Lazio directe plaatsing voor EL-groepsfase vergeten
7
Chelsea in vergevorderde onderhandelingen met trainer die 10 miljoen euro kost
3
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Roberto De Zerbi in beeld om Erik ten Hag op te volgen bij Manchester United
35
Feyenoord kan mogelijk een 'dubbelslag' slaan bij komst van trainer Brian Priske
12
Xavi komt met felle waarschuwing voor nieuwe trainer bij emotioneel afscheid
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties