Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City laat zich verrassen na enorme misser van Sterling

Laatste update:

Danilo leek zich zogezegd tot de matchwinner te kronen op Turf Moor. De Braziliaan kreeg de bal, na een kort genomen hoekschop van Kevin De Bruyne, aangespeeld van Bernardo Silva en schoot vanaf een meter of twintig raak in de bovenhoek. De bezoekers waren na een kwartier al dicht bij een treffer geweest, maar Vincent Kompany niet afdrukken na een lange bal van Bernardo. Ook na de 0-1 bleven the Citizens de aanval zoeken, maar na ruim een half uur spelen kwamen zij goed weg toen Ederson met één hand redde op een inzet van Ben Mee.

Zo! Niet iedere goal van Manchester City hoeft blijkbaar over twintig schijven te gaan! 😱

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 3 februari 2018

Het kwaliteitsverschil bleef in het vervolg van de eerste helft zichtbaar, maar toch bleef het uitstekend presterende Burnley van manager Sean Dyche zijn kansen krijgen. Ederson redde echter op een inzet van Jack Cork en keek een kopbal van Mee naast. In de tweede helft kwam het eerste serieuze gevaar van Manchester City: het schot van Raheem Sterling, na voorbereidend werk van Sergio Agüero en Bernardo, vloog over en zodoende mochten de Burnley-supporters hoop blijven houden op een goed resultaat.

Dat goede resultaat kwam er ook, want Johann Berg Gudmundsson liep de bal na 82 minuten bij de tweede paal binnen na een uitstekende voorzet van Matthew Lowton. Daarvoor was Burnley ook al een keer dicht bij de gelijkmaker gekomen: Ederson had na 69 minuten met zijn vingertoppen knap gered op een schot van Aaron Lennon. Aan de andere kant had Sterling de wedstrijd daarna in het slot moeten gooien, maar hij mikte voor open doel naast. Burnley bleef erin geloven en maakte dus gelijk via ex-AZ'er Gudmundsson: 1-1.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties