Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City legt Nasri 'met flink lager salaris' vast tot 2019

Laatste update:

De 27-jarige Nasri groeide op bij Olympique Marseille en trok in 2008 voor circa vijftien miljoen euro naar Arsenal. Na drie seizoenen wilde Nasri graag een nieuwe stap zetten en in zijn jacht op eremetaal koos hij voor de overstap naar competitiegenoot Manchester City. The Citizens telden om en nabij de 31 miljoen euro neer voor de Frans international en legden hem tot medio 2015 vast.

Inmiddels won Nasri twee landstitels, de Community Shield en de Capital One Cup met zijn huidige club. Hij had niet de intentie om weg te gaan en zegt blij te zijn dat de samenwerking met Manchester City opgerekt wordt. "Ik ben nu 27 jaar en als ik luister naar een paar van de beste trainers ter wereld, is het zo dat de piek voor een middenvelder ligt tussen zijn 27e en 30e jaar. Ik hoop dus dat ik mijn beste jaren hier bij City meemaak."

De Britse tabloids brachten de voorbije week al naar buiten dat Nasri op het punt stond bij te tekenen bij de kampioen van Engeland. Meerdere kranten gaven aan dat hij daarbij akkoord zou gaan met een fikse salarisverlaging. De voorbije seizoenen verdiende Nasri een dikke 200.000 euro per week. Hij zou nu omlaag zijn gegaan naar 150.000 euro per zeven dagen.

Samir Nasri hoort bij de drie belangrijkste spelers van Manchester City

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
138

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties