Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City maakt duizelingwekkend bedrag over voor rechtsback

Laatste update:

Er bestaan nog verschillende lezingen over de transfersom die Manchester City overmaakt naar Tottenham Hotspur. Volgens Sky Sports en de Daily Telegraph ontvangen the Spurs een vast bedrag van 57 miljoen euro. De BBC weet echter te melden dat City in eerste instantie een transfersom van 51 miljoen betaalt, dat door bonussen op kan lopen naar 57 miljoen. De Daily Mail spreekt daarentegen weer van een bedrag dat kan oplopen tot 61 miljoen euro, terwijl the Guardian het op 60 miljoen houdt.

De Engels international kwam 228 keer in actie voor Tottenham en maakte daarin 4 doelpunten. Na de tweede plek van de club in de Premier League vorig seizoen zoekt Walker zijn heil nu in Manchester. "Ik ben enorm blij dat ik bij City heb getekend en kan niet wachten om te beginnen", zegt Walker op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "Josep Guardiola (trainer, red.) is één van de meest gerespecteerde managers in de wereld en ik heb de overtuiging dat hij mij kan helpen om nóg beter te worden."

Kyle Walker gaat naar Manchester City! Hij komt voor zo'n 57 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. #officieel #mcfc #spurs #coys #walker

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el


Technisch directeur Txiki Begiristain is opgetogen over de komst van de 27-jarige verdediger: "Kyle is een goede back, eentje die zowel achterin als voorin kwaliteit brengt. We hebben hem nauwlettend gevolgd tijdens zijn periode bij Tottenham en zijn erg onder de indruk van zijn ontwikkeling. Hij is één van de beste rechtervleugelverdedigers in de Premier League. Ik weet zeker dat hij een succesvolle periode bij de club tegemoet gaat."

City was na het vertrek van Bacary Sagna en Pablo Zabaleta naarstig op zoek naar een nieuwe rechtsback en meldde zich in eerste instantie met een bod van 45 miljoen euro op White Hart Lane. Tottenham wenste aanvankelijk niet mee te werken aan een overgang van Walker, maar lijkt door het sterk verbeterde bod van City toch overstag te zijn gegaan. De prijzige overstap naar het Etihad Stadium betekent dat Walker zijn City-ploeggenoot John Stones onttroont als duurste verdediger ooit.

Kyle Walker is 57 miljoen euro waard

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties