Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City maakt einde aan droom van Davy Pröpper en Jürgen Locadia

Laatste update:

Manchester City had in de eerste helft weliswaar heel veel balbezit, maar kwam niet verder dan één gerichte poging op doel. Dat was in de vierde minuut en ook meteen raak. Na een heerlijke bal van Kevin De Bruyne richting het strafschopgebied kopte de vrijstaande Gabriel Jesus bij de verste paal de 1-0 binnen. De zinderende start van Manchester City leek de weg naar een doelpuntenfestijn te openen, maar niets was minder waar.

Brighton, met Davy Pröpper en Alireza Jahanbakhsh in de basis, groeide in de wedstrijd naarmate de eerste helft vorderde en maakte in verdedigend opzicht een goede indruk. Het team van Chris Hughton had aanvallend echter weinig tot niets in te brengen tegen City, dat wellicht aan een ondertalsituatie ontsnapte. Kyle Walker en Jahanbakhsh stonden met de hoofden tegen elkaar, waarbij de verdediger een beweging leek te maken. Anthony Taylor, de dienstdoende arbiter, deelde beide spelers echter een gele kaart uit.

Brighton maakte in de openingsfase van de tweede helft een veel betere indruk en was ook heel dicht bij de gelijkmaker. Na een kopbal van Shane Duffy na een corner leek Glenn Murray van dichtbij te scoren, maar Aymeric Laporte slaagde er ternauwernood in om de bal over de lat te krijgen. De ploeg van Guardiola voelde dat Brighton terug in de wedstrijd wilde komen en probeerde zelf ook te scoren. Zo moest Matthew Ryan na dik een uur spelen voor het eerst aan het werk: hij tikte een inzet van Raheem Sterling naast.

Manchester City was echter veel minder nadrukkelijk aanwezig dan voor rust en probeerde veelvuldig het tempo uit de wedstrijd te halen. De entree van John Stones als vervanger van Benjamin Mendy was veelzeggend. Hughton bracht acht minuten voor tijd Jürgen Locadia binnen de lijnen, maar ook hij kon de nederlaag in zo'n kort tijdsbestek niet voorkomen. Manchester City blijft zodoende in race voor vier prijzen aan het einde van de rit.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties