Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City maakt ruimte in selectie voor last minute-deal met Ajax'

Laatste update:

Het is nog niet bekend welk bedrag de leiding van Manchester City overheeft voor Tagliafico, die in Amsterdam nog twee seizoenen vastligt. Manager Josep Guardiola is al langer niet tevreden over de linksbackpositie in zijn selectie. In het dramatisch verlopen thuisduel met Leicester City (2-5) van afgelopen zondag maakte Benjamin Mendy bepaald geen solide indruk aan de linkerkant van de defensie. Hierdoor blijft Guardiola zoeken naar geschikte alternatieven elders.

FIFA 21 ratings: Tagliafico houdt Azpilicueta en Marcelo onder zich

De linksback van Ajax heeft goede cijfers in FIFA 21.Lees artikel

Zinchenko, met een korststondig verleden bij PSV, mag dus tussentijds vertrekken bij Manchester City, dat echter nog geen nieuwe werkgever heeft gevonden voor de vleugelverdediger. Vanwege de vele blessuregevallen deed Guardiola vorige week donderdag in het EFL Cup-duel met Bournemouth (2-1) een beroep op Adrián Bernabé voor de linksbackpositie. De Spanjaard is echter van origine een middenvelder.

Ajax-coach Erik ten Hag meldde onlangs dat hij met directeur voetbalzaken Marc Overmars een deadline had afgesproken wat betreft de eventuele verkoop van Tagliafico en André Onana, zonder daarbij een specifieke datum te noemen. Ajax raakt in Sergiño Dest al een vleugelverdediger kwijt, want de international van de Verenigde Staten wordt hoogstwaarschijnlijk deze week gepresenteerd door Barcelona.

Zou Nicolás Tagliafico een aanwinst zijn voor Manchester City?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties