Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City nadert akkoord over voormalig oogappel van Guardiola'

Laatste update:

Manchester City wil in totaal vier backs aantrekken: linksback Mendy, rechtsback Walker, rechtsback Alves én linksback Ryan Bertrand van Southampton. Txiki Begiristain, technisch directeur van the Citizens, heeft inmiddels goede hoop dat Alves de derde miljoenenaankoop gaat worden voor komend seizoen, nadat eerder al Bernardo Silva (AS Monaco) en Ederson (Benfica) hun jawoord gaven.

Meer: Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers

AS Monaco en Tottenham willen een zo hoog mogelijk transferbedrag ontvangen voor respectievelijk Mendy en Walker, maar Juventus neemt genoegen met een relatief laag transferbedrag voor Alves. Josep Guardiola wil maar wat graag opnieuw samenwerken met de Braziliaan, die jarenlang voor het succesvolle Barcelona speelde en een jaar geleden een contract voor twee seizoenen met Juventus ondertekende. Na een geweldig seizoen hoopte Alves dat de clubleiding bereid was om zijn contract met minimaal twee jaar te verlengen, maar de clubleiding wees de back op zijn leeftijd van 34 jaar.

Guardiola wil vooral meer karaktervoetballers in de kleedkamer, spelers met een absolute winnaarsmentaliteit. Aleksander Kolarov is een van de weinige spelers van Manchester City met overtuigingskracht. Na de komst van Alves hoopt de clubleiding de transfer van Mendy af te ronden. De Frans international wil per se naar het Etihad Stadium en heeft Chelsea en Liverpool teleurgesteld.

Denk jij dat Daniel Alves naar Manchester City gaat?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties