Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City neemt FA Cup serieus en bekert simpel verder

Laatste update:

Op de overwinning van the Citizens viel niet veel aan te merken. City maakte duidelijk dat het de FA Cup dit seizoen erg serieus neemt en was in het eigen Etihad Stadium simpelweg te sterk voor Leeds, dat al na vijf minuten spelen op een 1-0 achterstand kwam. Yaya Touré was zowel de voorbereider als de afmaker: eerst combineerde de Ivoriaan met David Silva, vervolgens deed hij hetzelfde met Carlos Tévez en hierna liet hij Jamie Ashdown kansloos. Het balletje waarmee Tévez Touré vrijspeelde was erg fraai en de Argentijn maakte zelf bijna de 2-0, maar schoot in het zijnet.

Het bleek uitstel van executie te zijn voor Leeds, want twee minuten later viel de tweede goal van City alsnog. Sergio Agüero ging naar de grond na contact met Tom Lees en verdiende daarmee een penalty, die werd benut door el Kun zelf. Leeds wist dus na een kwartier al dat het een zeer moeilijke missie tegemoet ging en kwam eigenlijk nooit in de buurt van de aansluitingstreffer. City was heer en meester en kreeg voor rust nog kansen via Touré en Javi García, maar Ashdown liet zich niet voor een derde keer passeren. Althans: niet in de eerste helft.

Zes minuten in het tweede bedrijf werd het alsnog 3-0 en daarmee was de wedstrijd definitief gespeeld. Agüero combineerde met Silva en gaf de bal strak voor (of was het een schot?), waardoor Tévez binnen kon tikken. Ashdown voorkwam vervolgens nog een goal van Touré, en zag Jack Rodwell op de lat koppen, maar via Agüero werd het hierna alsnog 4-0. De aanvaller werd gevonden door de erg sterk spelende Silva, liet de bal even stuiteren en haalde vervolgens trefzeker uit. Silva verdiende ook een treffer maar schoot net naast, terwijl Ashdown een schot van Edin Dzeko tot corner verwerkte. Ook Pablo Zabaleta kon de score niet verder opkrikken, maar de zege van City viel met 4-0 toch ruim uit en dat was meer dan verdiend.

-
Denk je dat Manchester City dit seizoen een prijs wint?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
0
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties