Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City ontsnapt, puntverlies voor Van Gaal

Laatste update:

Manchester City - Norwich City 2-1
Manchester City is de trotse koploper van de Premier League en het team van manager Pellegrini heeft dit seizoen al tal van tegenstanders helemaal overhoop gespeeld. Norwich City was naar het Etihad Stadium gekomen om dat niet te laten gebeuren, want de bezoekers opereerden in een defensieve 5-4-1-formatie. Manchester City, zonder Sergio Agüero in de basis maar met jongeling Kelechi Iheanacho in de eerste elf, kwam er aanvakelijk niet door. Kansen kregen the Citizens wel, maar de eenzame centrumspits Wilfried Bony had het vizier niet op scherp staan.

Tot opluchting van alles en iedereen wat lichtblauw ademde in het stadion werd de ban ruim twintig minuten voor tijd dan toch gebroken. Nicolás Otamendi kreeg veel te veel ruimte bij een hoekschop en de Argentijn kopte steenhard raak. Dat deed hij op aangeven van, wie anders, Kevin De Bruyne. Door een blunder van Joe Hart zette Cameron Jerome een minuut of vijf voor tijd de 1-1 op het bord en daardoor leek de thuisploeg extreem dure punten te laten liggen in de Premier League. Door een handsbal van Russell Martin, die ook nog eens een rode kaart kreeg, mocht Yaya Touré een minuut voor tijd echter aanleggen van elf meter. Missen deed Touré in acht eerdere pogingen niet en dat deed hij ook nu niet: 2-1. Het had zelfs nog 3-1 kunnen worden toen Manchester City diep in de blessuretijd nóg een penalty kreeg, maar Aleksandar Kolarov schoot naast.

Crystal Palace - Manchester United 0-0
Manchester United doet goed mee in de bovenste regionen van de Premier League, maar er is veel kritiek op het spel van de ploeg van manager Van Gaal. Ook tegen Crystal Palace was het niet bijzonder wat de recordkampioen van Engeland liet zien. De defensie van Manchester United had veel moeite met de beweeglijke Yannick Bolasie en Wilfried Zaha van Crystal Palace, maar David de Gea keepte weer eens een wereldwedstrijd voor zijn ploeg. Omdat De Gea zijn team op de been hield had Wayne Rooney de bezoekers zelfs op voorsprong kunnen zetten, maar na het passje van Anthony Martial wist de aanvoerder de uitstormende keeper Wayne Hennessey niet te passeren.

De beste kans in de eerste helft was voor Bolasie, die de lat raakte, maar daarna kwam Manchester United dus wat beter in de wedstrijd. Indruk maakte de ploeg van Van Gaal ook na rust echter niet en Crystal Palace rook bloed. Op het sfeervolle Selhurst Park werd Manchester United naar achteren gedrukt, maar doelpunten vielen er ook in de tweede helft niet. Manchester United, met Daley Blind in de basis en zonder de geblesseerde Memphis Depay, liep op die manier meer averij op: Arsenal en Manchester City wonnen wél.

West Bromwich Albion - Leicester City 2-3
Bij Leicester City zijn alle ogen gericht op sensatiespits Jamie Vardy, maar Riyad Mahrez is een andere speler om goed in de gaten te houden bij de ploeg van manager Claudio Ranieri. Nadat José Salomón Rondón de thuisploeg op voorsprong had gezet, startte de tandem van Leicester City de motoren. Met een volley tekende Mahrez voor de 1-1 en met dank aan een van richting veranderd schot stond hij niet veel later, randje buitenspel, ook op de goede plek om de 1-2 binnen te prikken. De naam van Vardy stond op dat moment nog niet op het scoreformulier, maar dat zou (uiteraard) nog wel gaan gebeuren. Na een uitstekende combinatie met Danny Drinkwater schoot Vardy fraai binnen voor nummer elf van het seizoen. Rickie Lambert tekende van elf meter nog voor 2-3, maar verder zou WBA niet meer komen.

-
Zie jij Manchester United als titelkandidaat?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
5
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties