Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City profiteert van slechte reeks van 'Nederlands' Newcastle

Laatste update:

In een zeer enerverende eerste helft op St James' Park maakte Newcastle United een uitstekende indruk. Het was echter Manchester City dat met een minimale voorsprong de rust inging, mede omdat het team van Pardew er niet in slaagde om doelrijpe kansen te creëren. De eerste mogelijkheid was voor Edin Dzeko, die in de derde minuut echter Krul op z'n weg vond. De strijd vond vooral op het middenveld plaats, met een Newcastle dat wilde imponeren maar creativiteit ontbeerde om bij het doelgebied van the Citizens ook daadwerkelijk gevaarlijk te worden.

Naarmate het rustsignaal in zicht kwam, nam de druk van Newcastle op de defensie van Manchester City alsmaar toe. Vooral Rémy Cabella was een continue plaag voor de bezoekers. Tegen de verhouding in nam de ploeg van Pellegrini op koele wijze echter de leiding. Dzeko bezorgde een lange bal in de voeten van Silva, die het leer vervolgens laag achter Krul werkte: 0-1. Na de onderbreking gingen the Magpies fel op jacht naar de gelijkmaker. De beste kans was voor Paul Dummett; hij kopte het leer over het doel van de weifelende Joe Hart.

Manchester City kwam echter sterk terug, speelde op balbezit en was twintig minuten lang gevaarlijker dan Newcastle United. Een kopbal van Dzeko ging maar net over het doel van Krul en dat gold ook voor een vrije trap van Yaya Touré. In de laatste tien minuten zette de ploeg van Pardew alles op alles om op gelijke hoogte te komen. Een inzet van Ayoze Pérez ging luttele centimeters naast en men deed er alles aan om de bal richting het doelgebied van Hart te krijgen. Eén minuut na een jammerlijke misser van Moussa Sissoko gooide Agüero het duel in het slot: 0-2. Krul keerde de eerste inzet van de spits, die vervolgens sneller was dan Fabio Coloccini om de rebound te verzilveren.

-
Prolongeert Manchester City zijn landstitel?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
7
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
17
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties