Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City slaat nieuwe slag en trekt miljoenenbedrag uit voor Phillips

Laatste update:

"Ik ben enorm blij dat ik bij Manchester City heb getekend," zegt Phillips op de clubsite van City.
"De club heeft opnieuw bewezen de beste ploeg van het land te zijn met een geweldige ploeg en een manager Josep Guardiola die terecht wordt beschouwd als de beste ter wereld. Om onder Pep te mogen spelen en van hem en zijn trainerssstaf te leren en deel uit te maken van zo'n fantastische ploeg is een vooruitzicht waar ik ongelooflijk enthousiast over ben."

Met Phillips haalt City zijn belangrijkste overgebleven doelwit binnen, nadat eerder al Erling Braut Haaland voor de spitspositie werd aangetrokken. Na het overmaken van 75 miljoen euro aan Borussia Dortmund voor laatstgenoemde, stortte City zich vol overgave op de onderhandelingen met Leeds United. Phillips, die vanuit de academie van Leeds doorbrak en naar nieuwe hoogten steeg onder zijn voormalige manager Marcelo Bielsa, had nog een contract voor twee jaar op Elland Road. Hij speelde liefst 233 wedstrijden (13 goals en 13 assists) voor de club.

Voor Phillips is de overstap naar City logischerwijs om van te dromen. De verdedigende middenvelder verruilt zo de nummer zeventien van het afgelopen seizoen voor de landskampioen van de laatste twee jaar. Phillips haalde vorig jaar als basisspeler van het nationale elftal van Engeland de finale van het EK, die na penalty's verloren ging aan Italië. Phillips maakt zich nu op voor zijn debuut in de Champions League.

Leeds trok met Marc Roca van Bayern München deze zomer al een middenvelder aan, maar is daarmee nog niet klaar op de transfermarkt. Het vertrek van Phillips moet opgevangen worden door een andere 'bewezen speler op die positie'. Ondertussen houdt Leeds ook rekening met het vertrek van steraanvaller Raphinha, die voor niet minder dan 75 miljoen euro mag vertrekken. Barcelona, Arsenal, Tottenham Hotspur en Chelsea azen op de Braziliaan. De club ziet in Feyenoorder Luis Sinisterra zijn opvolger. De 23-jarige Colombiaan levert de Rotterdammers naar alle waarschijnlijkheid een recordbedrag op met zijn aanstaande stap naar de Premier League.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
10
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties