Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City stalt Kongolo zes maanden bij club uit League One

Laatste update:

Kongolo wordt tot 3 januari 2018 gehuurd door Doncaster Rovers. Hij ziet de stap van het spelen met de beloftenploeg naar wedstrijden in de League One als een stap omhoog. "Het is een goed niveau om op te spelen", laat hij op de clubwebsite van Doncaster Rovers weten. "De druk om iedere week te moeten winnen is iets waar ik naar uitkijk."

De ex-jeugdspeler van Feyenoord stond in de belangstelling van verschillende clubs. Hij werd nog even gelinkt aan een verhuurperiode aan NAC Breda, maar de keuze is gevallen op Doncaster. "Er was een aantal clubs geïnteresseerd, omdat ik het vorig seizoen goed had gedaan bij Manchester City. Maar na een gesprek met Darren Ferugson (manager, red.), was ik onder de indruk van zijn plannen. Het is mijn eerste verhuurperiode dus ik ben benieuwd hoe ik mezelf kan ontwikkelen."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
11
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
11
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
27
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
98
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties