Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City stuurt Shakhtar met nederlaag op zak naar Rotterdam

Laatste update:

De ruststand in het Etihad Stadium was 0-0 en dat was gezien het spelbeeld geen verrassing. De beste kansen waren voor Manchester City, maar over het geheel was het een evenwichtig eerste bedrijf. In de openingsfase stond Manchester City nog toe dat Shakhtar veel aan de bal was. De thuisploeg speelde niet zo aanvallend als in de afgelopen weken en de bezoekers toonden zich dreigend via Fred en Facundo Ferreyra. Gaandeweg de eerste helft kwam Manchester City meer in het eigen spel, al verloor het de slag op het middenveld.

Bernard speelde op dat gebied een belangrijke rol voor Shakhtar. Hij oogde dominant in de as van het veld en inspireerde counteraanvallen van Shakhtar. Na een halfuur ontstond echter een goede kans voor De Bruyne na een afgemeten pass van Gabriel Jesus. Op snelheid kreeg De Bruyne zijn schot niet tussen de palen. Fabian Delph vond enkele minuten voor rust de opgestoomde Leroy Sané, die het strafschopgebied binnendrong vanaf de flank en de onderhoek uitzocht. De bal zeilde echter net naast de verkeerde kant van de paal. City had het tempo wat teruggeschroefd in de slotfase van de eerste helft.

Na rust was het echter gauw 1-0: De Bruyne werd bediend door David Silva en vuurde een prachtig schot af richting de bovenhoek. Doelman Andriy Pyatov kon alleen maar toekijken. De keeper had wel een antwoord op een halve volley van Agüero en eiste achttien minuten voor tijd een hoofdrol op door een penalty te keren. Kort nadat Sterling een gouden kans miste, kreeg Manchester City een strafschop voor een overtreding van Ivan Ordets op Leroy Sané. Pyatov gokte echter correct in welke hoek Agüero zou schieten en daardoor leek het bij 1-0 te blijven. Sterling bepaalde echter anders in de slotminuten: 2-0.

-
Zie je Feyenoord thuis winnen van Shakhtar Donetsk?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties