Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City vernedert Arsenal na schrikbarend optreden Rúnarsson

Laatste update:

Arsenal trad aan met acht nieuwe namen ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen Everton (2-1 nederlaag) van zaterdag. Rúnarsson, die ook in de laatste drie Europa League-duels in de basis stond, kreeg de kans onder de lat. De hele achterhoede werd vervangen en bestond uit Cédric Soares, Gabriel, Shkodran Mustafi en Sead Kolasinac. De andere nieuwkomers waren Joe Willock, Gabriel Martinelli en Alexandre Lacazette; alleen Joe Willock, Ainsley Maitland-Niles en Mohamed Elneny behielden hun basisplek.

Josep Guardiola voerde bij Manchester City zeven wijzigingen door na de 0-1 zege op Southampton van zaterdag. Zack Steffen nam plaats tussen de palen, Oleksandr Zinchenko en Aymeric Laporte stonden in de achterhoede, Fernandinho stond op het middenveld, tewijl ook Gabriel Jesus, Phil Foden en Riyad Mahrez hun entree maakten. De spelers die bleven staan waren João Cancelo, Rúben Dias, Rodri en Bernardo Silva. Niet geheel verrassend waren het twee nieuwkomers die tot scoren kwamen in de eerste helft. Het was in de derde minuut als eerste de beurt aan Jesus, die van dichtbij binnenkopte na een voorzet van Zinchenko vanaf de linkerflank. Rúnarsson kwam zijn doel uit, maar tastte mis bij een poging om de bal weg te boksen.

Arsenal oogde apathisch en machteloos, totdat het na een halfuur plots langszij kwam. Een uitdraaiende voorzet vanaf de linkerflank van Martinelli, een van de weinige spelers bij Arsenal die wel een hoog niveau haalde, resulteerde in een rake kopbal van Lacazette: 1-1. Rúnarsson voorkwam enkele minuten voor de rust in een een-op-een-situatie dat Jesus er 1-2 van maakte. De doelman was echter schuldig aan het doelpunt dat Mahrez acht minuten na de pauze produceerde. Rúnarsson grabbelde toen de buitenspeler een vrije trap in de linkerhoek plaatste. Phil Foden besliste de wedstrijd met een wippertje over Rúnarsson, al leek hij buitenspel te staan. De VAR is echter niet beschikbaar in de EFL Cup. Laporte knikte op aangeven van Foden raak voor de 1-4, nadat hij door de Londense defensie ongemoeid werd gelaten.

-

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
3
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
14
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties