Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City voorkomt transfervrij vertrek Yaya Touré met nieuw contract

Laatste update:

Op die manier voorkomt de grootmacht uit Manchester een transfervrij vertrek van de Ivoriaan, die al sinds 2010 uitkomt in het Etihad Stadium. "Ik ben dolblij. Ik heb tegen mezelf gezegd dat mijn reis bij Manchester City er nog niet op zit. Toen ik een telefoontje kreeg van technisch directeur Txiki Begiristain, was ik erg gelukkig", vertelt Touré op de clubsite.

"Toen ik hier in 2010 kwam, wilde ik deel uitmaken van iets bijzonders. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik nu deel uitmaak van een fantastische club met geweldige spelers die me helpen om te bereiken wat ik wil bereiken", vervolgt Touré. "Natuurlijk wil ik prijzen pakken. Dat is heel belangrijk voor me. Op mijn leeftijd wil ik dat nog steeds bereiken."

Touré kwam sinds zijn komst tot 218 competitiewedstrijden voor Manchester City. De 34-jarige krachtpatser werd aan het begin van het afgelopen seizoen buiten de selectie gelaten door Josep Guardiola na een onderling conflict, maar in november 2016 keerde hij terug in de basisploeg. "Hij is een van onze meest ervaren en geliefde spelers. We kunnen niet gelukkiger zijn met het feit dat hij bij ons blijft", zegt Begiristain.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Doet Yaya Touré er goed aan om bij Manchester City te blijven?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties