Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City vult prijzenkast dankzij fantastische doelpunten

Laatste update:

Het was voor beide partijen lang geleden dat ze mochten aantreden in de finale van de League Cup. Manchester City deed dat voor het laatst in 1976 en Sunderland was in 1985 nog actief in de eindstrijd van het tweede bekertoernooi. Het was wel duidelijk hoe de verhoudingen lagen: Sunderland mocht winnen, Manchester City moest winnen. De eerste kansjes waren nog voor the Citizens, maar het was Sunderland dat op voorsprong kwam en het was een pracht van een treffer. Na een rappe counter maakten Vincent Kompany en Martin Demichelis geen beste beurt in de achterhoede van Manchester City en Fabio Borini werkte het ding op prachtige wijze in de hoek.

Vervolgens was het lange tijd 'alle hens aan dek' voor de ploeg van trainer Gustavo Poyet. Manchester City viel aan, Sunderland stond met de rug tegen de muur en hield tien man achter de bal. Het lukte de grootmacht daardoor niet om de defensie van Sunderland al voor de pauze te kraken; dat gebeurde pas na rust. Er waren fantastische treffers voor nodig om doelman Vito Mannone van Sunderland in verlegenheid te brengen.

Het eerste woord was aan Yaya Touré, niet voor het eerst dit seizoen verantwoordelijk voor een magisch doelpunt. De middenvelder werd op een meter of dertig van het doel aangespeeld en haalde, half uit de draai, fantastisch uit: 1-1. Daarmee was de fantastische comeback nog niet compleet, want niet veel later maakte ook Samir Nasri een juweel van een doelpunt. De voorzet van Aleksandar Kolarov werd wat van richting veranderd en Nasri volleerde prachtig raak.

Voor Sunderland was dat het sein om ballen hoog richting de pot van de tegenstander te pompen, teneinde nog iets te forceren. Manchester City, met Sergio Agüero weer eens vanaf het begin in de basis, gaf echter geen krimp en liep via Jesús Navas zelfs nog weg naar 3-1. Voor de manschappen van Pellegrini de eerste prijs van het seizoen en daar zal men het niet bij willen laten. In de Champions League zal dat na de 0-2 thuisnederlaag tegen Barcelona nog een lastig verhaal worden, maar in de competitie en in de FA Cup is de ploeg ook nog kansrijk.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties