Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City wil aartsrivaal een hak zetten en meldt zich in Barcelona'

Laatste update:

Transferanalyticus Guillem Balague, eveneens werkzaam voor het Spaanse AS, claimt te weten dat the Sky Blues bereid zijn meer te betalen dan hun grote rivaal. De contractueel vastgestelde afkoopsom voor Pedro is dertig miljoen euro, maar het lijkt er dus op dat Barcelona meer geld kan vragen. Of de interesse gemeend is, of dat City de rivaal een hak wil zetten, zal de komende weken moeten blijken.

Vooralsnog richt Pedro zich op zijn huidige club, waarmee hij vrijdagavond aantreedt in het eerste duel om de Spaanse Super Cup, uit bij Athletic Club. Afgelopen dinsdag besliste hij als invaller de strijd om de Europese Super Cup. Pedro nam tegen Sevilla in de verlenging de 5-4 voor Barcelona voor zijn rekening. Verwacht wordt dat de 28-jarige buitenspeler dit keer wel in de basis mag beginnen van coach Luis Enrique.

Bij welke club past Pedro beter?

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
12
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties