Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City wil fors bedrag voor begeerd Nederlands talent Jayden Braaf

Laatste update:

Braaf zette in de zomer van 2019 nog zijn handtekening onder een driejarig contract bij Manchester City, dat hem nog tot medio 2022 aan de Engelse topclub verbindt. Bij the Citizens wordt de aanvaller beschouwd als de 'nieuwe Jadon Sancho' en er werd hem recent een aanbieding voorgeschoteld om zijn verbintenis nog eens open te breken. Dat Braaf niet op deze aanbieding besloot in te gaan, heeft voor interne spanningen gezorgd. Ondanks dat hij volledig fit is, behoort hij de laatste tijd niet tot de wedstrijdselectie van Manchester City Onder-23.

De 'nieuwe Jadon Sancho' is klaar om te stralen voor Oranje op het WK

Voetbalzone sprak ruim een jaar geleden uitgebreid met Jayden Braaf.Lees artikel

Er bestond tevens de verwachting bij Braaf dat hij dit seizoen op regelmatige basis zou meetrainen met de hoofdmacht, maar ook die kansen zijn de laatste tijd geslonken. Al met al heeft de jeugdinternational daardoor het gevoel gekregen dat de kansen bij Manchester City beperkt zijn, waardoor hij zijn zinnen heeft gezet op een winterse transfer. Er zou reeds gesproken zijn met verschillende clubs uit Nederland, België en Duitsland. Manchester City is eventueel bereid om mee te werken aan een tijdelijk vertrek, maar zou momenteel het meest voelen voor een definitief afscheid.

The Citizens mikken op een transfersom van negen miljoen euro en hopen tevens een terugkoopoptie in een eventuele overeenkomst op te nemen. Manchester City haalde Braaf in de zomer van 2018 weg bij PSV en de voorbije jaren speelde hij in de Onder-18, Onder-19 (het Youth League-team) en de Onder-23. Eerder maakte Braaf ook deel uit van de jeugdopleiding van Ajax en de Amsterdammers waren twee jaar geleden evenals Manchester United, Chelsea, Bayern München, West Ham United, Swansea City en Aston Villa geïnteresseerd toen hij bij PSV vertrok. Een jaar geleden waren Bayer Leverkusen, RB Leipzig, Borussia Dortmund en Borussia Mönchengladbach concreet in de markt voor Braaf.

Moet een Nederlandse club Jayden Braaf oppikken?

Meer nieuws

PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech
5
Lieke Martens kondigt haar laatste wedstrijden aan voor de Oranje Leeuwinnen
11
De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
29
Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
21
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard uit naar 'sneue' club
19
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties