Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City wil na Sterling opnieuw sterspeler van Liverpool hebben'

Laatste update:

De tabloid heeft begrepen dat ook Manchester City belangstelling heeft voor Coutinho. De huidige koploper van de Premier League ziet in de 23-jarige Braziliaan een geschikte opvolger voor David Silva, die in januari 30 jaar oud wordt. Coutinho zou een van de toptargets voor City zijn voor volgend jaar zomer.

The Citizens deden in de afgelopen zomer ook al zaken met Liverpool en telde toen liefst 68 miljoen euro neer voor Raheem Sterling. Er wordt niet gemeld hoeveel City zou willen betalen voor Coutinho, die nog een contract heeft dat tot de zomer van 2020 doorloopt. De dribbelaar is bezig aan zijn vierde seizoen op Anfield en speelde tot dusver 88 competitieduels in de Premier League.

Philippe Coutinho zou een goede opvolger zijn voor David Silva

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties