Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City wint topper van Tottenham Hotspur op 'NFL-veld'

Laatste update:

Afgelopen weekeinde werd op Wembley de NFL-wedstrijd tussen de Philadelphia Eagles en de Jacksonville Jaguars afgewerkt, waardoor Tottenham en City op een ogenschijnlijk gehavende grasmat van start gingen. Het bezoek uit Manchester liet zich echter niet uit zijn spel halen door de ondergrond en zat al na zes minuten voetballen op rozen. Raheem Sterling won het duel van Kieran Trippier na een lange bal van doelman Ederson Moraes, waarna de Engelse aanvaller het strafschopgebied van the Spurs kon binnenstormen. Sterling had daarna oog voor Mahrez, die van dichtbij eenvoudig kon scoren: 0-1.

Tottenham beleefde zo een desastreuze start, maar kreeg in het vervolg van de eerste helft wel enkele mogelijkheden om wat terug te doen. Zo vuurde aanvalsleider Harry Kane kort na de openingstreffer van Mahrez rakelings over, terwijl Moussa Sissoko een kansrijke aanval zeer slordig uitspeelde. Aan de overzijde liet Mahrez na een halfuur een goede kans op de 0-2 liggen: na goed voorbereidend werk van David Silva en Bernardo Silva schoot de Algerijns international via de vingertoppen van Hugo Lloris en de paal naast.

City begon ook voortvarend aan de tweede helft. David Silva had de bal tien minuten na de onderbreking voor het inschieten na een voorzet vanaf rechts, maar de Spaanse middenvelder besloot voor een vrijwel leeg doel af te leggen op Sterling. Diens schot werd vervolgens in de doelmond geblokt door Trippier. Kort daarna doken the Citizens opnieuw gevaarlijk op voor het doel van Lloris, maar de Fransman had ditmaal een antwoord op een laag schot van Sergio Agüero.

Ondanks dat City de controle onder de wedstrijd had, besloot Guardiola twintig minuten voor tijd in te grijpen door Agüero naar de kant te halen ten faveure van Kevin De Bruyne. Het antwoord van collega Mauricio Pochettino liet niet lang op zich wachten: de tegenvallende Mousa Dembélé moest plaatsmaken voor Dele Alli, terwijl eerder Harry Winks het middenveld van Tottenham al was komen versterken. Alli zette tien minuten voor tijd Érik Lamela alleen voor het doel, maar de Argentijn schoot oog in oog met Ederson wild over. Het betekende de laatste serieuze kans voor Tottenham, dat zo voor het eerst sinds 15 september weer eens punten liet liggen in de Premier League.

-

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties