Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City zeker van knock-outfase; prachtige assist Pogba

Laatste update:

Sevilla - Manchester City 1-3
Manuel Pellegrini koos er verrassend genoeg voor om Kevin De Bruyne niet op te stellen in het Ramón Sánchez Pizjuán, maar dat deerde de miljoenenploeg uit Manchester niet. Raheem Sterling opende al vlot de score toen hij links de zestien meter binnendrong en met de binnenkant van de linkervoet afdrukte na een pass van Fernandinho. Amper drie minuten daarna maakte City al nummer twee: Wilfried Bony testte keeper Sergio Rico met een schot dat hij pareerde en in de rebound kopte Fernandinho diagonaal binnen. Los Rojiblancos keken zo al na iets meer dan tien minuten tegen een achterstand aan.

Niet geheel verrassend kwamen de Spanjaarden die niet te boven. Benoît Tremoulinas kopte halverwege de eerste helft wel de aansluitingstreffer binnen na voorbereidend werk van Coke: de achttiende keer in de laatste negentien Champions League-duels dat Manchester City 'de nul' niet hield. De Engelsen bleven echter kalm en Bony schoof tien minuten later alweer de 1-3 binnen in de hoek, na een lage pass van Jesús Navas. In de gehele tweede helft bleven verdere goals uit: kansen waren er wel voor Fernandinho (redding Rico), Bony (naast) en Yaya Touré (naast), maar de vierde goal voor City kwam er niet. Sevilla wist ook niet méér te presteren dan de ene goal van Tremoulinas voor rust.

Borussia Mönchengladbach - Juventus 1-1
Mönchengladbach begon uitstekend en werd na een klein kwartier voor het eerst serieus gevaarlijk toen Mahmoud Dahoud de lat trof. Even later was het wel raak: Fabian Johnson profiteerde van slecht uitverdedigen van Giorgio Chiellini en streepte op aangeven van Raffael raak. Hij werd de eerste Amerikaanse doelpuntenmaker in de Champions League sinds Sacha Kljestan in december 2010. In de vermakelijke eerste helft kregen beide partijen vervolgens kansen: Gianluigi Buffon tikte een inzet van Ibrahima Traoré over, Chiellini maakte zijn fout bijna goed toen hij naast kopte en ook Granit Xhaka, Havard Nordtveit, Patrice Evra en Paulo Dybala lieten mogelijkheden onbenut.

Een minuut voor rust werd het 1-1: Stephan Lichtsteiner volleerde diagonaal raak na een meesterlijk lobje van Paul Pogba. Juventus hoopte in de tweede helft door te drukken, maar moest door een rode kaart voor Hernanes al gauw met tien man verder. De Braziliaan ging hard door op Álvaro Domínguez en verliet in tranen het veld. Traoré had er hierna bijna 2-1 van kunnen maken, maar hij werd net niet bereikt door Nordtveit. Lars Stindl en Thorgan Hazard waren op het Borussia-Park ook nog dicht bij het winnende doelpunt, maar Buffon liet zich niet meer passeren. Juventus kan deelname aan de knock-outfase bijna niet meer ontgaan.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties