Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City ziet sterretjes tegen opgeleefd Liverpool

Laatste update:

Man City incasseerde voor het eerst sinds februari 2003 (Arsenal, 5-1) drie doelpunten in de eerste helft van een Premier League-thuiswedstrijd. De thuisploeg ontsnapte na vijf minuten al aan een achterstand toen Nicolás Otamendi redding bracht, maar twee minuten later werkte Eliaquim Mangala een lage voorzet van Roberto Firmino op ongelukkige wijze in zijn eigen doel en stond de 1-0 alsnog op het scorebord. De gastheer had duidelijk tijd nodig om te bekomen van die opdoffer, maar kreeg die niet, want na enkele mogelijkheden werd het na een kwart wedstrijd 0-2 in het Etihad Stadium.

Na defensief geblunder bediende Firmino Philippe Coutinho, die uitstekend afwerkte. Daarmee was de koek nog niet op, want na ruim een half uur spelen stond na een flitsende aanval de 0-3 op het bord. Coutinho bediende Emre Can met een prachtige hakbal en Firmino schoof later rustig binnen. City slaagde er niet in om Simon Mignolet in verlegenheid te brengen, maar een minuut voor rust werd zowaar de eretreffer gemaakt. Sergio Agüero kreeg wat ruimte en schoot de bal vanaf zo'n zeventien meter in de verre hoek: 1-3. Hij werd daarmee de meest scorende Zuid-Amerikaan in de Premier League.

Het team van Pellegrini begon met twee verse krachten (Fabian Delph en Fernandinho) aan de tweede helft, maar ook zij konden de score niet draaglijker maken voor the Citizens. De gastheer begon wel met veel druk aan het nieuwe bedrijf en de tegenstander deinsde terug, wat er ook voor zorgde dat Klopp steeds zenuwachtiger werd aan de zijlijn. Na een uur kwam Liverpool er weer eens gevaarlijk uit: Adam Lallana liet de bal slim lopen voor Firmino, maar de Braziliaans international vergat de 1-4 voorbij Hart te plaatsen. Aan de andere kant stuitte Agüero op Mignolet.

De tijd begon te dringen voor City, maar de beste kansen waren voor Liverpool: Hart voorkwam twintig minuten voor tijd dat de gasten bij een hoekschop konden scoren en invaller Christian Benteke treuzelde te lang bij het afwerken. Negen minuten voor tijd viel dan toch nog de 1-4: Martin Skrtel nam de bal goed op de slof en bezegelde het lot van City. De eerste supporters verlieten daarop het Etihad Stadium en de meegereisde supporters uit Liverpool vierden nog eens goed feest. The Reds hebben nu 20 punten; City heeft er 26.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Premier League, denk je?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
16
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties