Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City zou een bod van 150 miljoen op hem niet accepteren'

Laatste update:

Sterling maakte afgelopen zaterdag indruk in de nationale ploeg van Engeland. Met een doelpunt en assist droeg hij bij aan de 4-0 overwinning op Bulgarije in de EK-kwalificatie. Neymar maakte vrijdagnacht zijn rentree en leverde namens Brazilië tegen Colombia (2-2) eveneens een doelpunt en een assist. "Wie heb je liever in je team: Neymar of Sterling? Ik zou voor Sterling gaan", aldus Cascarino tegen talkSPORT.

De voormalig Iers international vindt Sterling een betere aanvaller dan Neymar. "Zijn statistieken zijn beter en hij speelt in een betere ploeg. Ik heb Neymar dingen zien doen die niemand hem na kan doen. Maar als als je een speler zoekt die goed in een team past en kan scoren als Neymar, dan kom je bij Sterling uit. Ik durf te stellen dat hij bij de vijf beste spelers ter wereld hoort."

Cascarino denkt dat Sterling op de huidige transfermarkt een fortuin waard is. "Manchester City zou een bod van 150 miljoen pond (166 miljoen euro, red.) niet accepteren. Als hij zichzelf op deze manier blijft ontwikkelen, dan wordt hij vanzelf de beste of op-één-na beste speler ter wereld en kan hij de Ballon d'Or winnen. Als hij met Manchester City de Champions League wint en bijdraagt met veel doelpunten en assists, dan maakt hij een goede kans."

Meer nieuws

Polen kan tijdens EK-duel met Nederland niet beschikken over Lewandowski
27
'Ajax aast nog steeds op komst van zestienjarige spits van Arsenal'
3
Lachende Ancelotti krijgt live bij Rondo basisspeler Oranje getipt: 'I'll look'
31
VZ Kort: Sparta Praag vindt opvolger van Brian Priske
77
Koeman roept definitief geen vervanger op voor geblesseerde Teun Koopmeiners
94
Feyenoord geeft gehoor aan fans en gaat grote verandering doorvoeren in De Kuip
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties