Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester Derby levert felle kritiek op: 'Gelul dat Malacia beter is dan Blind!

Laatste update:

"Daar zijn we ook weer even vanaf, van dat gelul dat Malacia veel beter is dan Blind", begint Driessen zijn betoog. "Je bent er niet na een of twee wedstrijden. Al die hosanna, ik ben blij dat we daar weer een beetje vanaf zijn. Dat sloeg echt helemaal nergens op!" Driessen geeft verder aan dat United tijdens de overwinning op Arsenal (3-1) ook al de onderliggende partij was, maar dat geluk toen een rol speelde.

Waar Ajax zich tegen Go Ahead Eagles blameerde met een 1-1 remise, kan Blind alsnog rekenen op complimenten van journalist Mike Verweij. "Dat moet ik wel zeggen, Daley Blind tegen Go Ahead Eagles, al was het maar Go Ahead, speelde wel uitstekend. Hij was een van de weinigen die wel zijn niveau haalde, samen met Taylor en Timber. Er is veel kritiek op Blind, maar als je ziet hoe slim hij speelt… Ook bij het Nederlands elftal doet hij het eigenlijk altijd goed." Driessen vindt wel dat Blind zich de tegengoal kan aanrekenen.

In de Engelse media kon Malacia na de stadsderby ook al op hevige kritiek rekenen. The Manchester Evening News beoordeelde alle spelers en gaf Malacia het allerlaagste punt: een 1. Het feit dat Phil Foden alle ruimte en vrijheid kreeg, werd de linksback zwaar aangerekend. "Als hij de bal niet had, was hij alarmerend ver van Foden verwijderd en eigenlijk kwam hij nooit echt bij hem in de buurt. Deze eerste derby pakte vreselijk uit voor Malacia en hij kon ook maar weinig goed doen."

Premier League
Manchester City
6 - 3
Manchester United

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
12
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
158

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties