Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Owen Wijndal hoopt op nieuwe kans bij Ajax onder Francesco Farioli: 'Hij is positief over mij'

Laatste update:

Owen Wijndal is een van de spelers die Ziggo Sport te woord staat. De linksback keerde deze zomer terug in de Johan Cruijff ArenA, na afgelopen seizoen verhuurd te zijn geweest aan Royal Antwerp, en hoopt op een nieuwe kans.

Wijndal vertelt blij te zijn dat hij terug is in Amsterdam. "Ja, ik ben zeker fit. De voorbereiding gaat tot nu toe eigenlijk ook wel goed, alle jongens zijn fit. Dat is op dit soort momenten het belangrijkst." Wijndal speelde alleen de tweede helft mee tegen PEC. Op dat moment stond de 0-1 al op het bord.

Daarna wordt de 24-jarige Zaandammer gevraagd naar zijn eerste indruk van Farioli. "Ja, erg positief, maar dat is natuurlijk wel logisch dat je dat zegt. Hij brengt samen met zijn assistenten veel energie in de ploeg. Hij heeft ook een goed idee over het spel, dus ik heb veel vertrouwen in hem", aldus Wijndal.

Daarna analyseert Wijndal zijn kansen om komend seizoen de eerste linksback van Ajax te worden. "Het is nu nog erg lastig te zeggen, maar ik praat natuurlijk wel met hem (Farioli, red.). Op dit moment heeft hij gezegd dat hij positief over mij is", besluit Wijndal.

Julian Rijkhoff


Ook Julian Rijkhoff verklaart dat de eerste trainingsdagen onder Farioli pittig waren, maar dat de selectie er goed aan toe is. "Ik ben hartstikke blij met hem, ik kan veel van hem leren", begint hij. "Hij helpt iedereen goed en is ook met iedereen individueel betrokken."

Rijkhoff is dus ook erg positief gesteld over zijn nieuwe trainer, maar hij heeft ook een andere kant. "Hij is wel streng", aldus de 19-jarige spits. "Maar dat moet ook als je iets wilt bereiken, denk ik." Aankomende dinsdag speelt Ajax de volgende oefenwedstrijd tegen STVV, dat uitkomt op het hoogste niveau van België.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

PSV kan streep zetten door naam: 'Heeft zijn woord al aan Feyenoord gegeven'
6
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Nederland-Engeland en win 50.000!
0
Rik Elfrink weet welk bedrag PSV voor Walter Benítez wil ontvangen
5
Ivan Rakitic bereikt akkoord en keert na 5 maanden alweer terug naar Europa
6
Feyenoord troeft Atlético Madrid af en heeft vijfde zomeraanwinst binnen
30
Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties