Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United bereikt voor minstens dertig miljoen akkoord met Atalanta

Laatste update:

De achttienjarige aanvaller komt over van Atalanta, waar hij wordt gezien als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding. La Dea wilde hem dit seizoen voor zijn eigen ontwikkeling eigenlijk verhuren aan Parma, maar deze deal ging op het laatste moment niet door. Nu Manchester United zich als gegadigde heeft aangediend, heeft het er alle schijn van dat Atalanta Traoré definitief kwijtraakt. De verwachting is dat Traoré zich, vanwege de tijd die het kost om zijn paspoort en werkvergunning in orde te maken, in januari aan gaat sluiten bij zijn nieuwe werkgever.

Manchester United betaalt naar verluidt dertig miljoen euro voor de jongeling en dat bedrag kan door middel van bonussen nog verder oplopen. De club zou ervan overtuigd zijn dat Traoré eenzelfde ontwikkeling door kan maken als Dejan Kulusevski, die eerder dit jaar werd aagetrokken door Juventus. Traoré speelde afgelopen seizoen drie wedstrijden in de Serie A, waarin hij eenmaal wist te scoren. Het vertrek van de rechtsbuiten zal als een tegenvaller komen voor onder meer Atalanta-aanvoerder Alejandro 'Papu' Gómez: "Hij is een toekomstige ster, geloof me maar. Op de training is hij net Lionel Messi! Hij is niet te stoppen", liet de Argentijn eerder al eens optekenen over het talent.

Cavani en Telles worden volgens de berichtgeving van Romano maandag medisch gekeurd door Manchester United. De werkgever van onder meer Donny van de Beek zit ook nog achter Ousmane Dembélé aan, maar lijken hier pas op de plaats te moeten maken. RMC Sport meldt maandagmiddag namelijk dat de Fransman dit seizoen voor Barcelona speelt.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties