Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United bevestigt absentie Amad Diallo van zes weken

Laatste update:

"Hij is geblesseerd geraakt, het gaat niet door'', vertelde technisch directeur Frank Arnesen zondag aan het Algemeen Dagblad. "Jammer, alles was rond. Ik heb veel met de mensen bij Manchester United gesproken, maar het is verstandiger om hem bij die club te laten herstellen. Het kan wel even duren voor hij terug is." Manchester United bevestigt maandagmiddag via een bericht op de website dat Diallo ruim een maand moet revalideren. "Helaas heeft hij de blessure opgelopen voordat hij op huurbasis de overstap zou maken naar Feyenoord."

Diallo genoot ook belangstelling uit de Premier League en Bundesliga, maar de keuze van de jonge buitenspeler viel op Feyenoord. Diallo maakte in januari van dit jaar de overstap van Atalanta naar Manchester United voor een bedrag van circa 21,3 miljoen euro. De eerste periode op Old Trafford is echter geen onverdeeld succes, daar hij in totaal slechts 363 minuten in actie kwam. In de Premier League speelde de rechtsbuiten annex linksbuiten drie wedstrijden, waarin hij niet tot scoren kwam maar wel een assist verzorgde. In de Europa League maakte Diallo speelminuten in vier duels en kwam hij eenmaal tot scoren.

Onder manager Ole Gunnar Solskjaer leek de kans op veel speelminuten dit seizoen wederom klein, waardoor de club besloot om hem de rest van het seizoen te verhuren aan Feyenoord. Zeker met de komst van Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho zijn de flanken voldoende bezet bij the Red Devils. Diallo beschikt bij Manchester United over een doorlopend contract tot medio 2025.

Arne Slot is al enige tijd op zoek naar versterking voor de voorhoede en met Diallo leek de Feyenoord-coach zijn gewenste versterking binnen te hebben. Eerder in deze transferperiode werd de selectie van Feyenoord versterkt met Marcus Holmgren Pedersen, Gernot Trauner, Fredrik Aursnes, Ofir Marciano, Guus Til en Alireza Jahanbakhsh.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties