Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United biedt Ten Hag hulp tijdens gesprek met Cristiano Ronaldo

Laatste update:

Ronaldo liet de trip van Manchester United naar Azië schieten en gaf familie-omstandigheden op als reden. De echte reden is waarschijnlijk van hele andere aard: de Portugees wil graag vertrekken en hoopte een nieuwe club te kunnen vinden. Dat is nog niet gelukt en Ten Hag liet eerder al optekenen dat hij zijn topspits niet wil verkopen. Dat maakte hij al duidelijk in een gesprek dat een aantal weken geleden al werd gevoerd met Ronaldo. Het vervolggesprek vindt dus dinsdag plaats.

Daar zijn, behalve Ronaldo en Ten Hag, ook zaakwaarnemer Jorge Mendes én Ferguson bij. Op beelden van diverse Engelse media was te zien dat de Schot dinsdag ook aankwam op trainingscomplex Carrington. De voormalig manager van United heeft nog altijd een hele goede band met de Portugese aanvaller en zal door de Engelse club met Ten Hag meegestuurd zijn om de plooien tussen club en speler glad te strijken. Ferguson was vorig jaar al groot voorstander van de komst van Ronaldo en zal hem dus nu ook graag bij zijn club willen houden.

Ronaldo's terugkeer wordt op Old Trafford als een positief teken beschouwd. Bronnen rond de zaak suggereren volgens The Athletic dat het steeds waarschijnlijker wordt dat Ronaldo bij United blijft, maar er is nog steeds geen duidelijkheid over de situatie. De spelers van United kregen maandag vrij nadat ze waren geland vanuit Australië. Dinsdag komt de selectie in Manchester bijeen voor de training voorafgaand aan de laatste twee wedstrijden van het voorseizoen (tegen Atlético Madrid en Rayo Vallecano).

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
10
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties