Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United breekt wereldrecord voor Martial

Laatste update:

Martial meldde zich op veertienjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Olympique Lyon en speelde vier officiële wedstrijden, alvorens hij in juni 2013 een driejarig contract tekende bij Monaco. Hij kostte minimaal vijf miljoen euro en in januari 2014 én op 26 juni jongstleden zette hij zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis in Stade Louis II. Hij kwam tot medio 2019 vast te liggen, maar vertrekt dus voortijdig uit zijn vaderland.

In dienst van Monaco kwam Martial tot vijftien doelpunten en acht assists in zeventig officiële duels. Vicepreses Vasilyev bevestigde eerder op de dinsdag dat het United van manager Louis van Gaal deze zomer vijf aanbiedingen uitbracht op het talent en de laatste werd dus geaccepteerd. "Dertig miljoen, toen veertig miljoen, vijftig miljoen en daarna nog zeventig miljoen inclusief bonussen", zei Vasilyev. Het gaat nu dus om een transfersom van minimaal zestig en maximaal tachtig miljoen.

Olympique Lyon profiteert mee van de transfer, want die club bedong een doorverkooppercentage van 25 procent en incasseert dus minimaal vijftien miljoen. Voorzitter Jean-Michel Aulas sprak daar eerder al zijn tevredenheid over uit: "Martial is een grote belofte en daarom verlangden we ook een doorverkooppercentage. Het is een goede transfer voor hem en ik ben ook erg blij." Martial gaat zich overigens weer melden op het trainingskamp van de nationale ploeg van Frankrijk in Clairefontaine gemeld.

DONE DEAL! Manchester United legt Anthony Martial voor vier seizoenen vast! Hij kost zestig tot tachtig miljoen euro. #asmonaco #spits #transfer #WelcomeMartial #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Veel te veel geld voor Anthony Martial

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties