Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United dient stadsgenoot City meteen eerste nederlaag toe

Laatste update:

In de eerste helft ging het spel op en neer, met kansen voor beide teams. Ofschoon het voor het team van Josep Guardiola pas het eerste oefenduel was, maakte de ploeg een goede indruk en had Raheem Sterling tot tweemaal toe het scorebord in beweging kunnen brengen. Het was uiteindelijk Romelu Lukaku die in de 36e minuut uit een moeilijke hoek, en na een lange bal, het leer achter Ederson schoot: 1-0.

Twee minuten later verdubbelde Rashford de voordelige marge: na goed spel van Henrikh Mkhitaryan schoot de aanvaller de bal keurig in de hoek. Na de rust voerde Guardiola zeven wijzigingen door, maar United bleef de ploeg die het dichtst bij een doelpunt was. Rashford en Lukaku lieten kansen op de 3-0 schieten, terwijl Paul Pogba halverwege de tweede helft het zijnet raakte.

City kwam niet verder dan een inzet van Fernandinho in de slotfase, die zag hoe Sergio Romero de bal over de lat tikte. Dat was de laatste actie van een enerverend duel, waarin Manchester United vooralsnog een betere indruk maakte. Het nieuwe Premier League-seizoen start over drie weken.

-

Meer nieuws

Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
0
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
39
Opvallende aanstelling mogelijk? 'Mark van Bommel past bij Feyenoord'
8
VZ Kort: Xavi Simons ontvangt opnieuw een Bundesliga-award
77
Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs
11
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties