Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United draagt trofee op aan slachtoffers: 'We willen vrede'

Laatste update:

"Ik wil deze prijs opdragen aan de slachtoffers", zei Ander Herrera na afloop. "Dit is maar voetbal en wat er twee dagen geleden is gebeurd, is vreselijk. We willen vrede in de wereld, een normale wereld waarin de mensen respect voor elkaar hebben. Wij zijn slechts voetballers, maar hebben wel een podium, dus kunnen wij laten merken dat we willen dat iedereen samenwerkt voor een normale wereld."

"Het is dit keer in Manchester gebeurd, maar we zouden willen zien dat de hele wereld verenigd is en zijn best doet om het vredig te houden. Om het respect voor elkaar te bewaren. Geen aanvallen en doden meer graag", aldus de Spanjaard. "Deze overwinning heeft heel veel betekenis", zo sloot Juan Mata zich bij Herrera's woorden aan. "We wilden deze trofee voor de stad winnen en voor alle mensen die geleden hebben. We hebben een cup gewonnen die de club nog nooit had gewonnen. Dus we zijn heel blij."

UEFA Europa League
Ajax
0 - 2
Manchester United

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties