Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United en Manchester City stellen teleur in povere derby

Laatste update:

Zowel Manchester United als Manchester City kende een wisselvallige start van het Premier League-seizoen. Na vier overwinningen op rij klommen the Red Devils de afgelopen weken wat op, al vormde de eliminatie in de Champions League van afgelopen week na een 3-2 nederlaag tegen RB Leipzig weer een tegenvaller. Van de Beek had voor de tweede keer op rij geen basisplaats in het elftal van manager Ole Gunnar Solskjaer, die Fred, Scott McTominay, Paul Pogba en Bruno Fernandes op zijn middenvelder posteerde.

De eerste helft van het treffen tussen de nummer zeven en acht van de Premier League kende weinig hoogtepunten. McTominay was als eerste dicht bij de openingstreffer, maar de middenvelder was net te laat met inglijden en zag de bal voorbij stuiteren. De overige schermutselingen voor een doel in de eerste helft deden zich aan de andere kant voor. Raheem Sterling zag een schoot gekraakt worden in een woud van Manchester United-verdedigers en Gabriel Jesus kreeg de bal in kansrijke positie niet onder controle, terwijl doelman David De Gea reddend moest optreden na een schot van Riyad Mahrez. De rebound viel voor de voeten van Kevin De Bruyne, maar zijn wilde poging ging hoog over.

Kort na rust leek Manchester United een strafschop te krijgen, na een overtreding van Kyle Walker op Marcus Rashford. Na inmenging van de VAR ging er echter een streep door dit besluit van scheidsrechter Chris Kavanagh, omdat er was geconstateerd dat Rashford in aanloop naar de overtreding van Walker buitenspel had gestaan. Rashford en Fernandinho zorgden daarna voor kleine mogelijkheden aan beide kanten. Ook De Bruyne roerde zich nog met een geblokt schot en een vrije trap in de muur, maar een doelpunt kwam er niet meer. De clubs uit Manchester blijven daardoor voorlopig allebei in de subtop van de Premier League staan, terwijl Manchester City voor het eerst sinds januari 2017 twee uitwedstrijden op rij niet tot scoren kwam.

-

Meer nieuws

Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
3
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
17
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties