Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United foltert Arsenal genadeloos met acht treffers

Laatste update:

Van meet af aan werd duidelijk dat Manchester United met maar één missie aan de wedstrijd begon: domineren, scoren en winnen. Arsenal kwam gelijk onder druk te staan en wist twintig minuten lang de boel op slot te houden. Toen het verzet eenmaal brak, was het echter ook direct helemaal mis. Danny Welbeck mocht 1-0 maken na heel slap verdedigen. De bal werd na een afgeslagen aanval opnieuw voorin gebracht door Anderson en Welbeck mocht tussen drie Arsenal-verdedigers in het hoofd tegen de bal zetten, over Wojciech Szczesny heen.

Even leek het erop dat Arsenal zichzelf het zadel in ging helpen. Howard Webb gaf the Gunners een strafschop, nadat Jonny Evans zich vergreep aan Theo Walcott. Robin van Persie nam de verantwoordelijkheid op zich, maar de aanvoerder schoot veel te slap in. David de Gea deed één pas naar rechts en liet zich op de bal vallen. Een vloek en een zucht later strafte United de misser van Van Persie keihard af. Na zwak uitverdedigen zette Ashley Young te eenvoudig Francis Coquelin weg en draaide hij de bal fantastisch in de kruising.

Het leed werd nog erger voor Arsenal. De Londenaren, die Cesc Fàbregas en Samir Nasri verkochten, kregen drie minuten voor rust ook de 3-0 om de oren van Wayne Rooney. Die trapte een vrije schop haarzuiver in de kruising en leek een grote score aan te kondigen. Defensies stond United daarna even wat zwakker en Theo Walcott profiteerde met een schot door de benen van De Gea. Arsène Wenger, die recent ontkende bezig te zijn aan zijn laatste seizoen in Londen, zag het met lede ogen aan en sprak in de rust waarschijnlijk harde woorden. Arsenal oogde in het eerste kwartier na rust namelijk wat georganiseerder en kwam er twee keer ook gevaarlijk uit, via Van Persie en Andrei Arshavin.

United stond het toe, maar sloeg daarna kei- en keihard toe. De concentratie ontbrak enige tijd om er 4-1 van te maken, maar zodra die viel, gingen alle remmen weer los. Rooney zwaaide in alle rust een vrije trap in de kruising en Nani zorgde met een stiftje voor 5-1. Ji-Sung Park maakte er, koud in het veld, ook nog 6-1 van nadat Rooney de paal al had geraakt. Van Persie joeg in een onbewaakt ogenblik nog wel een bal tegen de touwen, maar veel waarde had het niet. Zeker niet toen Carl Jenkinson er met zijn tweede geel vanaf werd gestuurd en Rooney 7-2 maakte van elf meter. Young maakte het prachtig af met 8-2.

-
De enige conclusie is dat Arsène Wenger ontslagen moet worden

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
48
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
16
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties