Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United gaat voor 'stunning swoop' bij Tottenham Hotspur'

Laatste update:

United-manager David Moyes wil Nani niet verkopen en Internazionale is het al eens met de speler over de huurvoorwaarden. Tottenham Hotspur biedt nu echter een beter totaalpakket, plus een huursom. Dat maakt het voor Manchester United extra interessant, zo meldt Metro.

Townsend wordt in de Engelse media genoemd als opvolger van Nani. Moyes is al geruime tijd onder de indruk van de 22-jarige vleugelspeler: hij wilde hem eerder al naar Everton halen. Townsend heeft in de eerste helft van het kalenderjaar 2013, toen hij op huurbasis bij Queens Park Rangers speelde, Moyes helemaal weten te overtuigen. Op Twitter reageren fans van Manchester United niet bijzonder positief op de mogelijke komst van Townsend. Men wijst op toptalent Wilfried Zaha, die nauwelijks kansen kreeg en inmiddels is verhuurd aan Cardiff City.

Overigens melden dezelfde Engelse media ook dat Manchester United geen kans meer maakt op de handtekening van Toni Kroos. Moyes zat onlangs op de tribune bij een wedstrijd van Bayern München, samen met een van de internationale zaakwaarnemers van Kroos. In Duitsland rekende men op een transfer, maar volgens de Engelse pers behoort Manchester United dus niet meer tot de kandidaten.

Manchester United kan Andros Townsend goed gebruiken

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Atalanta en Bayer Leverkusen: twee Nederlanders aan de aftrap
4
Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0
Feyenoord loopt miljoenen mis, maar heeft er komende zomer een extra optie bij
12
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
Bizarre situatie: bondscoach Kameroen ontslagen, maar weet daar zelf niets van
2
'Ook Ethan Mbappé verlaat Paris Saint-Germain, maar niet voor Real Madrid'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties