Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United handelt te traag en kan vlucht naar China niet voorkomen

Laatste update:

Manchester United hoopte de komst van Perisic af te ronden voordat hij zou vertrekken, maar dat is niet gelukt. Woensdagochtend werd de 28-jarige Kroaat gefotografeerd terwijl hij uitstapte en handtekeningen uitdeelde aan supporters van Inter. Zelf zou Perisic wel oren hebben naar Manchester United en de Europa League-winnaar was positief gestemd over zijn komst, zeker nadat Perisic afgelopen weekend toestemming kreeg om een trainingskamp te verlaten.

Hij speelde zaterdag niet in de eerste oefenwedstrijd tegen 1. FC Nürnberg (2-1 nederlaag) en zou geklaagd hebben over last van zijn gebit. Supporters van Manchester United hoopten dat zijn vertrek te maken had met een transfer, maar een overstap lijkt voorlopig niet aan de orde. Na de trip in China reist Inter naar Singapore voor wedstrijden tegen Bayern München en Chelsea. Het is de vraag of Perisic ook dan meereist met de selectie van i Nerazzurri.

José Mourinho ziet in Perisic een belangrijke schakel. De international kan uit de voeten als aanvallende middenvelder en als buitenspeler, maar verricht bovendien defensief werk. Met zijn voorzetten kan hij daarnaast iets toevoegen waar het Manchester United aan ontbeert. Naar verluidt wil Manchester United vijftig miljoen euro voor hem betalen, maar Inter zou alleen interesse hebben als Anthony Martial in de deal wordt betrokken. Volgens Sky Italia heeft men een bod van 45 miljoen plus 5 miljoen aan variabelen afgeslagen.

Zie je Ivan Perisic naar Manchester United gaan?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties