Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United heeft geen Messi gekocht die vijf man passeert'

Laatste update:

De nederlagen zorgen ervoor dat er nadrukkelijker op de verrichtingen van Pogba wordt gelet. De duurste voetballer ter wereld wacht nog op zijn eerste doelpunt en assist sinds zijn rentree als Mancunian. Volgens Paul Scholes doet de 23-jarige Fransman gewoon te veel zijn best. "Nee, het was vanavond niet best", zo vertelde de commentater donderdagavond bij BT Sport. "Maar ik denk dat hij spoedig het verschil gaat maken. Het is eigenlijk nog te vroeg om een juist oordeel te kunnen vellen."

"Ik weet eerlijk gezegd niet op welke positie hij momenteel speelt", vervolgde Scholes. "Heeft hij die wel of heeft hij te horen gekregen dat hij mag spelen waar hij wil? Het lijkt erop dat hij een beetje overal speelt. Dat hij te veel dingen met de bal doet. Hij probeert al rennend drie à vier man te passeren. Dat is niet de speler die Manchester United gekocht heeft. Ze hebben geen Lionel Messi gekocht die vijf man passeert en telkens de bal in de kruising schiet. Houd het in de eerste weken simpel."

"Manchester United heeft een krachtige, sterke middenvelder gekocht die goed in balbezit is. Hij heeft vaardigheden, hij denkt offensief en hij kan rennen." Scholes weet dat Pogba tot veel meer in staat is en dat de supporters hoge verwachtingen mogen hebben. Daar is het nu nog te vroeg voor. "Niemand kan ermee leven als hij de bal een à twee keer raakt, de bal aan Zlatan Ibrahimovic geeft en rent. Maar hij moet de tijd krijgen."

-

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
4
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
37
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
5
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
55
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
55

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties